"Ik leerde dat ik me niet hoefde te schamen voor mijn paniekaanvallen."

Sanne

WELKOM BIJ INDIGO!

 

Indigo is een aanbieder in de Basis GGZ en biedt psychische hulp door heel Nederland. Hierbij kunt u te denken aan behandelingen, cursussen, online hulp en/of psychische testen. U wordt geholpen door een ervaren team van psychologen, psychiaters, verpleegkundig specialisten en andere hulpverleners. Daarnaast biedt Indigo POH-GGZ diensten en preventie.  

 

Bij Indigo wordt u snel geholpen. Vaak kunt u al binnen 3 weken aan de slag. We hebben locaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel een hulplocatie bij u in de buurt. Psychische hulp, direct en dichtbij dus! 

 

Iedereen kan bij Indigo terecht, ongeacht leeftijd of geloofsovertuiging. U hebt wel een verwijzing van uw huisarts nodig.

Waarom kiezen voor indigo?

Cijfer 8.7 Dichtbij Score 94% Keuze Snel

U kunt er bij ons zeker van zijn dat u goed geholpen wordt. Op Zorgkaart Nederland geven cliënten ons gemiddeld een 8.7 voor onze hulp.

In ons werkgebied is er altijd een locatie bij u in de buurt. Vaak zitten we in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum.

Bijna al onze cliënten vindt Indigo een goede hulpverlener in de Basis GGZ. 94% van onze cliënten beveelt ons aan op Zorgkaart Nederland.

Een goede klik met uw behandelaar is belangrijk voor een snel herstel. Hebt u geen goede relatie met uw behandelaar of hebt u een voorkeur voor een behandelaar? Geef dit aan. U kiest de hulpverlener die bij u past.

Gemiddeld binnen 3 weken een 1e (intake) gesprek. Vaak kunt u al direct aan de slag met onze online hulp.

Zo hielp Indigo Bernadette en Hermine

In het leven maakt u dingen mee die u niet alleen kunt oplossen. In deze video leggen twee cliënten van Indigo uit waarom ze psychische hulp hebben gezocht en hoe deze hulp hen heeft geholpen.

INDIGO WERKT SAMEN MET VEEL ZORGVERZEKERAARS, ONDER ANDERE:

Zilveren Kruis ONVZ CZ Menzis VGZ OHRA