"De vrijheid om zelfstandig te ondernemen en de verbondenheid die eraan bijdraagt dat we samen groter zijn dan de som der delen."

Judith Meijer, directeur indigo service organisatie

FRANCHISENEMER WORDEN OF SAMENWERKEN MET INDIGO? 

 

Er zijn diverse mogelijkheden om aan te sluiten bij- of samen te werken met- Indigo. Het maakt niet uit of u een grote organisatie, een eerstelijnspsycholoog of een nieuw op te starten zorgaanbieder bent. De enige voorwaarde is dat u actief wilt zijn in de Basis GGZ. 

 

Indigo heeft één doel: zo goed mogelijke, betaalbare zorg leveren, direct en dichtbij. Voor iedereen die dat nodig heeft. Dat kunnen wij niet alleen, wij werken daarom graag samen met andere partijen. Samen met elkaar onderzoeken we hoe we het beste in iedere organisatie naar boven kunnen halen. 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Judith Meijer, directeur van de Indigo Service Organisatie, om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Judith Meijer

Judith Meijer

Directeur Indigo Service Organisatie

 

Tel: 088 463 44 66

Mail: judith@indigoservice.org

DE KRACHT VAN FRANCHISE IN DE ZORG

 

In deze video vertellen Judith Meijer, Bea Tiemens en Mirjam Nekkers u over de kracht van een franchiseorganisatie. Waar kun je landelijk de krachten bundelen en gelijktijdig regionaal de verschillen behouden die wenselijk zijn.