Verwijzers > Huisarts en poh-ggz

Waarom kiezen voor indigo?

SAMEN MAKEN WE DE BESTE KEUZE

We gaan samen met u op zoek naar de behandelaar en de behandeling die het beste past bij wat u wilt bereiken. Niet tevreden? Dan zoeken we gewoon verder. Lees verder

OP TIJD EN PLAATS
U kunt meestal binnen 10 werkdagen bij ons terecht. U kiest zelf de locatie waar u geholpen wilt worden. Met 170 locaties in Nederland is er bijna altijd wel een Indigo locatie bij u in de buurt! Lees verder

PERSOONLIJK+
Bij Indigo vinden we het fijn om u op een persoonlijke manier te kunnen helpen. Hiervoor kijken we ook naar uw omgeving. Uw familie, vrienden, werk en leefstijl kunnen bijdragen aan uw herstel. Als u dat wenst, betrekken we uw omgeving bij uw behandeling. Persoonlijk + dus! Lees verder

SNELLE VERBETERING
We vinden het belangrijk dat u zich snel weer beter voelt. Gemiddeld bestaat een behandeling bij Indigo uit 5-12 gesprekken. U krijgt ook toegang tot onze online hulp en apps. Hierdoor kunt u, op een zelf gekozen tijd en plaats, werken aan uw psychische klachten. Lees verder

KWALITEIT
Wij willen het morgen alweer beter kunnen doen. Daarom meten we het resultaat van onze behandelingen. Onze cliënten geven ons een hoog cijfer op Zorgkaart Nederland en 95% van hen beveelt ons aan. Daar zijn we trots op! We hebben goed opgeleide medewerkers in dienst en zijn in het bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken, zoals het Keurmerk Basis GGZ. Lees verder

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlIndigo is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

KEURMERK BASIS GGZ

 

Indigo draagt het landelijk erkende Keurmerk Basis GGZ. Dat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitsnormen van de Basis GGZ. Daarnaast laten we met het keurmerk zien dat we ons permanent inspannen om de juiste zorg op het juiste moment te leveren. En dat we onze Basis GGZ continu proberen te verbeteren en innoveren.

 

Lees hier meer over het keurmerk

Keurmerk Basis GGZ

Maak kennis met onze hulpverleners

Ik werk sinds oktober 2015 bij Indigo als GZ-psycholoog in de Basis GGZ. Hiervoor was ik 6 jaar werkzaam in de Specialistische GGZ. De meeste affiniteit heb ik met angst, dwang en trauma (emdr). Mijn behandelingen zijn concreet en oplossingsgericht. Naast psycholoog ben ik ook echtgenote, moeder van een dochter en een zoon en toneelliefhebber.
Ik ben sinds 1997 werkzaam in de GGZ en sinds 2007 bij Indigo. Ik werk graag gestructureerd aan samen overeengekomen doelen. Ik werk zo transparent mogelijk, zal altijd mijn gedachten over jou en over de behandeling met je delen.
Ik werk als POH-GGZ bij twee huisartspraktijken in Zuid Oost Drenthe.
Langdurige ervaring in de Specialistische- en Basis-GGZ. Nu werkzaam voor HELI, Indigo Noord-Holland, en als Praktijk Ondersteuner Huisartsen (POH GGZ) in Huisartsenpraktijk Weidevenne in Purmerend.
Als psycholoog kijk ik niet naar diagnoses en protocollen maar naar de mens die tegenover mij zit. Samen gaan we aan de slag om dat wat moeilijk is voor iemand een beetje te veranderen. Zodat het wat makkelijker wordt en je weer verder kunt.
Ik werk als psychiater in team persoonlijkheidsstoornissen van Pro Persona in Arnhem. Daarnaast ben ik 4 uur per week als consulterend psychiater werkzaam voor Indigo.
Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Indigo in Drenthe. Als praktijkondersteuner in een huisartsenpraktijk kan ik u snel helpen. Daarnaast geef ik trainingen die je leren hoe je beter met milde psychische klachten om kunt gaan.
Ik ben van oudsher orthopedagoog , maar werk sinds een paar jaar met veel plezier zowel met kinderen als volwassenen
Ik werk sinds 2008 als psycholoog en sinds 2012 als GZ-psycholoog met volwassenen en ouderen. Een behandeling bij Indigo zie ik als een ontdekkingstocht waarbij we samen op zoek gaan naar welke weg u wilt inslaan, we bekijken welk nieuw gereedschap u nodig heeft op deze weg, en welk gereedschap al in huis is. Het verheugt me altijd weer als we op een punt aankomen in de behandeling dat we beiden concluderen dat ik als therapeut overbodig ben geworden.
ik ben tevens psychotherapeut, en ben opgeleid in EMDR (traumabehandeling) en Emotion-Focused therapie.
Vooral werkzaam als POHGGZ in dienst bij twee huisartsenpraktijken in Tilburg in Waalwijk. Met eHealth en gesprekscontacten zie ik op vraag van de huisarts mensen met uiteenlopende problematieken: variërend van angst, depressie tot werk- en familieproblemen. De meeste cliënten begeleid of behandel ik zelf, zo'n 20% verwijs ik gericht door naar basis-GGZ (bv psychologenpraktijken) en specialistische GGZ (bv GGZ).
Als hulpverlener werk ik (kortdurend)psychodynamisch georiënteerd, eclectisch en creatief-pragmatisch, vanuit het gehele levensloop-perspectief. Ik streef naar openheid, betrokkenheid, authenticiteit en vertrouwdheid in het contact, in een sfeer die uitgesproken mag zijn en direct met respect.
Ik heb ruim 15 jaar ervaring, zowel in de basis GGZ als specialistische GGZ en ben breed opgeleid. Ik heb zowel ervaring met het geven van kortdurende behandelingen op velerlei vlak (angsten, somberheid, burnout, trauma, problemen binnen het gezin) als langerdurende behandelingen (bij complex trauma of persoonlijkheidsproblematiek, bijv. DGT en MBT). Binnen Indigo kun je bij mij terecht voor kortdurende behandeling (vaak gebruik ik EMDR of CGT) of laagfrequente gesprekken voor mensen met chronisch psychiatrische problematiek (HELI). In het contact met de cliënt vind ik het vooral belangrijk om samen een plan te maken voor de behandeling, de gesprekken zo in te kleden dat we er beiden achter kunnen staan. Naast de problemen die er spelen houd ik altijd oog voor de kwaliteiten van de cliënt, de cliënt is meer dan zijn klachten alleen en kent zichzelf het beste. Ik verzorg ook de training "kort lontje" voor mensen met agressie-regulatieproblemen.
In het werken bij Indigo vind ik het leuk om samen met kinderen/jongeren en hun ouder(s)/verzorgers te ontdekken wat hen kan helpen om weer op eigen kracht verder te gaan. We bieden onderzoekstrajecten en begeleiding/behandeling, passend binnen de basis GGZ.
Van oorsprong sociaal psychiatrisch verpleegkundige en relatie en gezinstherapeut en seksuoloog. Ervaring in vaardigheidstrainingen en depressiepreventie met de nadruk op suicide
Iedere dag zet ik mij met passie en enthousiasme in voor de behandeling van uiteenlopende klachten en problemen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Ik ga uit van de eigen kracht van mensen en heb een positief mensbeeld.
Al onze hulpverleners
Jeroen Rohde
GZ-psycholoog
Sabine Bouts
GZ-psycholoog, programmaleider
''Een mooie mix van betrokken en nuchter. ''
Suzanne Hazenberg
GZ-psycholoog
''Niet blijven stilstaan bij problemen, maar samen werken aan een oplossing.''
Lotte Maas
GZ-psycholoog
''Alles wat je aandacht geeft groeit.''
Annemarie Persijn
GZ-psycholoog
Thijs Postma
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, POH-GGZ
''Meedenken, structureren, meekijken, steunen, erkennen, begrenzen, samen zoeken... Zomaar een paar belevingen van de gesprekken van alledag.''
Carola Boek
Managementassistente
Piet Zwikker
POH GGZ
Sander Kee
GZ-psycholoog
Ellen Stekelenburg
GZ-psycholoog
''Ik help mensen om zichzelf te helpen.''
Sjef Meuwissen
Psychiater
Angela Hooft
GGZ Verpleegkundig specialist
''Positief omgaan met elkaar maakt het verschil. Hierdoor zijn stappen in herstel eerder mogelijk!''
Lidian Schalen
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, POH-GGZ, trainer
''De veerkracht van de mens is bijzonder. Als iemand zijn of haar veerkracht weer voelt is mijn werkdag geslaagd!''
Ineke Mierloo
GZ-psycholoog / Kinder en jeugdpsycholoog NIP
Katarina Suurland
GZ-psycholoog
Malu Berserik
GZ-psycholoog
Anke van de Water
GZ-psycholoog
Jacqueline Linden
GZ Psycholoog
''Zorg goed voor jezelf!''
Kees Lint
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Laura Breda
Orthopedagoog / GZ Psycholoog Kind en Jeugd
Christel Mook-Steyvers
Psycholoog
''Everybody's Free (To Wear Sunscreen) -Baz Luhrmann - ''
Rowena Ven
GZ-psycholoog
Eveline van Vliet
GZ-psycholoog
Frits Rauh
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Lisette Wittkampf
GZ-psycholoog, programmaleider
''Door te doen wat je nu nog niet durft, leer je te vertrouwen.''
Masja Al
zorgmanager
Bert Delfstra
GZ-psycholoog
Naima Tadlaoui
Psychotherapeut

contactpersonen huisarts-poh ggz

Midden-Nederland
Yolanda Frenk
Telefoon 030-2308510
Email info@indigo.nl
Rijnmond
Eleonora Hofstra
Telefoon 088-3571900
Email secretariaat@indigorijnmond.nl
Midden-Nederland
Marian Verweij
Telefoon 030 3103240
Email info@indigo.nl
Rijnmond
Karin van Ooik
Telefoon 06 518 47 509
Email k.vanooik@indigorijnmond.nl
Rijnmond
Linda Genee
Telefoon 0610 53 34 38
Email linda.genee@parnassiagroep.nl
Nijmegen
Masja Al
Telefoon 06 11 92 25 17
Email m.al@indigogelderland.nl
Midden-Nederland
Natasja Grob
Telefoon 030-2308510
Email n.grob@indigo.nl
Midden-Nederland
Annemie Janssen
Telefoon 030-2308510
Email info@indigo.nl
Rivierenland
Mehrnoosh Eslami
Telefoon 06-53 14 50 13
Email m.eslami@indigogelderland.nl
Rijnmond
Mike Overdevest
Telefoon 088 357 1900
Drenthe
Nicolette Moes
Telefoon (0592) 33 41 97
Email informatie@indigodrenthe.nl
Brabant
Anneke van Ekeren
Telefoon 088- 0161800
Email info@indigobrabant.nl
Haaglanden
Odette de Droog
Telefoon 06 246 567 61
Rijnmond
Kelly Nijp
Telefoon 088-3571900
Midden-Nederland
Rebecca Meussen
Telefoon 030-2308510
Rijnmond
Frances de Groot
Telefoon 088 357 19 00
Midden-Nederland
Margriet Ouwendijk
Telefoon 030 2308510
Email info@indigo.nl
Midden-Nederland
Willemien Meiberg
Telefoon 030-2308510
Email info@indigo.nl
Midden-Nederland
Petra van der Molen
Telefoon 030-2308510
Email info@indigo.nl
Midden-Nederland
Anja Elbersen
Telefoon 030-2308510
Veluwe Vallei
Helma Deenik
Telefoon 026 312 44 82
Midden-Nederland
Ina de Kock
Telefoon 030-2308510
Email i.de.kock@indigo.nl
Arnhem
Menno van Vliet
Telefoon 026 312 44 82
Midden-Nederland
Henny van Doremalen
Telefoon 06-22228119
Email h.van.doremalen@indigo.nl
Midden-Nederland
Dorea Ketelaars
Telefoon 030 2308510
Email info@indigo.nl